partners.hupont.hu

Az internet világa (cikkek, érdekességek, programajánlások, beállítási segítségek)

Adsl kapcsolat létrehozása Windows XP operációs rendszer alatt:

A képernyő bal alsó sarkában kattintson a startra, majd lépjen a beállítások, vezérlőpult menűre.A Hálózati kapcsolatokablakban kattintson az Új kapcsolat létrehozásamenüpontra, majd az Új kapcsolat varázslóban, a tovább gombra. Ezután válassza a Kapcsolódás az internethezmenü-pontot, majd a Továbbgombra kattintson. Most válassza a Kézzel állítom be a kapcsolatotsort és Tovább. A megjelenő ablakban válassza Kapcsolódás felhasználónevet és jelszót igénylő szélessávú kapcsolat segítségével menüpontot. Ezután az Internetszolgáltató neve sorba írja be hogy Business Telecom vagy Net-Portal, majd kattintson a tovább gombra.

A Felhasználónévés Jelszó sorokat töltse ki a tőlünk kapott adatok alapján. A Jelszó megerősítése sorba még egyszer írja be a jelszavát, majd kattintson a Tovább gombra. Itt jelölje be a Parancsikon elhelyezése az Asztalon ehhez a kapcsolathoz négyzetet, majd kattintson a Befejezés gombra.

 

Adsl kapcsolat létrehozása Windows 8 operációs rendszer alatt:

 

A kezdőképernyőn kattintson vezérlőpult ikonra. Kattintson a Hálózat és internet ikonra.Válassza a Hálózati és megosztási központ lehetőséget. Kattintson az Új kapcsolat vagy hálózat beállítása pontra.Kattintson a Csatlakozás az internethez majd a Tovább-ra. Válassza az Új kapcsolat beállítását. Válassza a Szélessávú (PPPoE) lehetőséget. Adja meg a szerződésben található felhasználó nevet és jelszót. Pipálja be a jelszó tárolása pontot. Kapcsolat neve szabadon választható név. Kattintson a Csatlakozás pontra.

 

Adsl kapcsolat létrehozása Windows 7 operációs rendszer alatt:

A képernyő bal alsó sarkában kattintson a startra, majd vezérlőpult. A Hálózat és Internet menünél kattintson a Csatlakozás az internethez pontra. Válassza a Szélessávú (PPPOE) lehetőséget. Felhasználó, jelszó beírása, "jelszó tárolása" bepipálni. Csatlakozás.  

Adsl kapcsolat létrehozása Windows Vista operációs rendszer alatt:

A Csatlakozás az internethez varázsló megnyitásához kattintson a Start gombra, kattintson a Vezérlőpult parancsra, kattintson a Hálózat és internet segédeszközre, kattintson a Hálózati és megosztási központ fülre, kattintson a Kapcsolat vagy hálózat beállítása gombra, majd ezután kattintson a Csatlakozás az internethez parancsra. A Hogyan szeretne kapcsolódni? lapon válassza a Szélessávú (PPPoE) lehetőséget.

Második internetkapcsolat beállítása Vista operációs rendszer alatt:

A számítógépen akkor is beállítható egy második internetkapcsolat, ha már rendelkezik eggyel. A művelet elkezdése előtt bizonyosodjon meg arról, hogy az internetszolgáltató által megadott összes információ rendelkezésre áll.

A Csatlakozás az internethez varázsló megnyitásához kattintson a Start gombra, kattintson a Vezérlőpult parancsra, kattintson a Hálózat és internet segédeszközre, kattintson a Hálózati és megosztási központ fülre, kattintson a Kapcsolat vagy hálózat beállítása gombra, majd ezután kattintson a Csatlakozás az internethez parancsra. Kattintson az Új kapcsolat beállítása gombra, majd kövesse az utasításokat.

Adsl kapcsolat létrehozása Mac OS operációs rendszer alatt:

Indítsa el a Rendszerbeállításokat a dockról. A Rendszerbeállítások ablakban kattintson a Network ikonra, az Internet és hálózat sorban. A megjelenő Network ablakban válassza ki a hálózati kártyát (ált.: beépített Ethernet), majd kattintson a PPPoE fülre, pipálja ki a Kapcsolódj PPPoE használatával checkboxot, majd töltse ki az itt látható mezõket. A Kontónév az ön felhasználó neve. Pipálja be a Mentsd a jelszót és a Mutasd a PPPoE állapotát a menüsorban checkboxokat, majd kattintson az Alkalmazd gombra. Ha a lapot kitötötte, az ablakot bezárhatja. A PPPoE menüből csatlakozhat a Kapcsolódj menüpontra kattintva, ezt jobboldalon láthatja az óra mellett.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 71
Tegnapi: 95
Heti: 524
Havi: 2 048
Össz.: 1 467 992

Látogatottság növelés
Oldal: Internetkapcsolat beállítása
partners.hupont.hu - © 2008 - 2018 - partners.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: 192.168.o.1 - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »