partners.hupont.hu

Az internet világa (cikkek, érdekességek, programajánlások, beállítási segítségek)

Ingyenes e-mail cím ajánló:

Sok előfizetőnek gondot jelent, hogy az internet hozzáférés megrendelésekor, szolgáltatóváltáskor milyen e-mail címet hozzon létre. Az internet szolgáltatók biztosítanak ugyan e-mail címet (címeket), de a tapasztalat azt mutatja illetve mi is azt ajánljuk hogy internet szolgáltatótól független e-mail címet hozzanak létre, használjanak, és regisztrálják magukat (például: IWIW-en, MSN-en,hivatalos helyeken stb.). A szolgáltatótól független e-mail cím létrehozásával későbbi kellemetlenségektől kímélik meg magukat(például: szolgáltatóváltáskor nem kell minden helyre új e-mail címmel regisztrálni). Az alábbiakban a legelterjedtebb ingyenes e-mail címeket, és regisztrációs helyeiket olvashatják.

Citromail: 2 GB. tárhely, IMAP, POP3, ingyenes vírus és spamszűrés.

Citromail e-mail cím létrehozáshoz kattintson ide 

Gmail: Óriási tárterület (5 GB, és egyre növekvő), IMAP, POP3, spamszűrés, mobil hozzáférés ( el tudja érni Gmail üzeneteit a mobiltelefonja vagy más mobil eszköz böngészőjén keresztül)

Gmail e-mail cím létrehozáshoz kattintson ide

Postafiók: Az egyik legújabb e-mail szolgáltató rendszer. A levelezés technikai hátterét a Google gmail rendszere segíti. 7 GB. tárhely, IMAP, POP3, spamszűrés.

Postafiók e-mail cím létrehozásához kattintson ide

Indamail: ( Vipmail továbbfejlesztett változata) 2 GB tárhely, POP3, spamszűrés, színsémákkal testreszabhatod a leveleződ megjelenését.

Indamail e-mail cím létrehozásához kattintson ide 

 Freestart: 50 MB tárhely, POP3, ingyenes spam és vírusszűrés, online naptár, saját fotóalbum korlátlan tárhellyel.

Freestart e-mail cím létrehozásához kattintson ide

 Vizslamail: 100 MB tárhely, POP3, IMAP, Ingyenes spam és vírus szűrő saját tiltó és engedélyező listával kiegészítve, helyesírás ellenőrző.

Vizslamail e-mail cím létrehozásához kattintson ide

 Lajt: 10 GB tárhely, POP3, ingyenes vírus és spamszűrés, 100 MB- os melléklet küldése.

Lajt e-mail cím létrehozásához kattintson ide

 Mailbox: 7 GB tárhely, POP3, IMAP, spamszűrés.

Mailbox e-mail cím létrehozásához kattintson ide


Levelező program beállítása:

Microsoft Outlook:

Indítsa el a Microsoft Outlookot, kattintson az „Eszközök” menüre, majd azon belül az „Email fiókok” menüpontra. Válassza az „Új e-mail fiók hozzáadása”-t, majd kattintson a „Tovább” gombra. A következő ablakban válassza a „POP3”-at, majd kattintson a „Tovább” gombra. A megjelenő ablakban töltse ki a mezőket , majd nyomja meg a „Tovább” gombot. Nyomja meg a „Befejezés” gombot, ezzel a szükséges beállításokat elvégezte.

Outlook Express:

Indítsa el az Outlook Expresst, kattintson az „Eszközök” menüre, majd azon belül a „Fiókok” menüpontra. A megjelenő ablakban kattintson a „Hozzáadás”-ra, majd válassza a „Levelezés” opciót! Adja meg az új levelező fiók nevét, majd kattintson a „Tovább” gombra. A megjelenő ablakban írja be az e-mail címét, majd nyomja meg a „Tovább”gombot. Adja meg a bejövő (POP3)- és a kimenő (SMTP) levelek kiszolgálóját, majd kattintson a „Tovább” gombra. Az új ablakban fióknévként adja meg az e-mail felhasználónevét, a jelszó mezőbe pedig az ehhez tartozó jelszót, majd kattintson a „Tovább” gombra. Nyomja meg a „Befejezés” gombot, ezzel a szükséges beállításokat elvégezte.

Mozilla Thunderbird:

Indítsa el a Mozilla Thunderbird levelezőprogramot. Kattintson az "Eszközök / Postafiók beállításai" menüpontjára. Válassza a "Postafiók hozzáadása..."gombot. A megjelenő Postafiók varázslóban válasszuk ki a "válasszuk a Postafiók hozzáadása..."gombot. A  Postafiók varázslóban válasszuk ki "levelező postafiók" és kattintsunk a tovább gombra. Írja be a Névhez saját nevünket, email címhez az email címünket, majd kattintson a Tovább gombra. Töltse ki a Beérkező és a Kimenő levelek kiszolgálója mezőket. Majd kattintson a"Tovább" gombra. Töltse ki a "Felhasználói név" mezőt. Nagyon fontos, hogy ide a teljes e-mail címet írja be, és ne csak a @ jel előtti részt. A "Kimenő felhasználó név" megegyezik a felhasználói névhez beírttal. Válassza a "Tovább" gombot.A "Postafiók neve" sorban elnevezhetjük a Postafiókunkat bármilyen nekünk tetsző névvel. Ezzel befejezte a Postafiók hozzáadását, kattintson a Tovább gombra. Az adatok ellenőrzése után, ha mindent jól írt be, kattintson a "Befejezés"gombra.

 Netscape Messenger:

 A Navigator telepítése után egy Netscape Profile Manager jelenik meg. Erről érdemes pár szót ejteni, ugyanis több felhasználó esetén, a levelezőkliens is alkalmazza. Telepítés után létre kell hozni minimum egy Felhasználói Profilt , amennyiben többen használják a Netscapet, természetesen több profil létrehozására is van lehetőség. Profil létrehozás megkezdéséhez kattintson a "Create Profile…" gombra. A szöveg elolvasása után kattintson a "Next "gombra. Ha megadta a nevet, kattintson a "Finish"gombra. Ha létrehozta az összes profilt, amit szertett volna, akkor a Start Netscape 7.2 -vel indíthatja el a Programot. Első indításkor a Netscape felajánlja egy úgynevezett Netscape azonosító regisztrálását, ha nem szeretne ilyen azonosítót kattintson a "Cancel" gombra. Első Netscape Messenger induláskor a program elindítja a Fiók Varázslót, melynek segítségével beállíthatja e-mail fiókját. Válassza az "E-mail account" opciót, majd kattintson a "Next"gombra. A következő lépésben a program a nevét és az e-mail címét kéri. Ezután válassza ki a beérkező levelezőszerver típusát, majd adja meg mind a beérkező, illetve kimenő levélkiszolgáló nevét. Az adatok megadása után kattintson a "Next" gombra. Adja meg a beérkező levélszerveren való levéllekéréshez használandó fióknevet. A fióknév megadása után, el kell neveznie a fiókbeállítást. Érdemes egy olyan nevet adni, ami alapján később is könnyen tudja majd azonosítani. Ez lehet az e-mail cím vagy bármi. Megadása után kattintson a "Next "gombra. Az adatok megadása után, a program még egy utolsó ellenőrző ablakot szolgáltat a megadott információkkal. Amennyiben módosítani kíván valamit, kattintson a "Back" gombra. Ha mindent jónak talál a "Finish" gombra kattintson.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 82
Tegnapi: 119
Heti: 82
Havi: 2 048
Össz.: 1 449 103

Látogatottság növelés
Oldal: E-mail
partners.hupont.hu - © 2008 - 2018 - partners.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: 192.168.o.1 - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »